Видове охранителни ролетки и ролетни гаражни врати: 

Предлаганите от Лор Къмпани плътни охранителни ролетки осигуряват 100% защита без никаква видимост към обекта. Направени са от плътни стоманени поцинковани ламели произведени в базата ни в София.  

Ще се погрижим за сигурността на вашия дом. С гама цветове, от която да изберете според желания дизайн, за да подхожда на Вашата собственост. 

Решетъчните охранителни ролетки тип „оплетка“ най-често се използват в търговски обекти, защото позволяват 100% видимост. Изработват се от поциковани стоманени пръти захванати със стоманени скоби. 

Охранителните ролетни врати на „Лор Къмпани“ са с възможност за индустриалано задвижване. Това означава, че ролетката може да бъде с изключително широки размери. Системата която ползваме е на водещият в областа италиански производител ELSAMEC.

Осигуряват защита на обекта, като се запазва на видимостта към помещението. Предлагаме едра и ситна перфорация. Нашите ролетки се изработват с оглед на това да работят максимално тихо и плавно. 

Лор Къмпани предлага прахово боядисване на метални изделия на изгодни цени. Металните изделия могат да бъдат с дължина до 7 метра. 

ДОСТАВКА И МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Лор Къмпани 

бул. Христо ботев 104    гр. София

0899 889912

02 931 09 37

  • Facebook
logo.webp
  • Facebook